Gawor Wędliny
Eko Gawor
English
en
Polski
pl
⌂
O nas
Nagrody
Historia
Aktualności
Catering
Nasze wyroby
Gdzie kupić
Kontakt
Nasze wyroby
Gawor Wędliny
Nasze wyroby
Kabanos wołowo-cielęcy
Kabanos wołowo-cielęcy
Kabanos wędzony tradycyjnie, pieczony, podsuszany.
składniki:
mięso wołowe, mięso cielęce, sól, przyprawy
Cechy charakterystyczne
Certyfikaty, nagrody, wyróżnienia
Cechy charakterystyczne
kiełbasa wołowa-cielęca
średniorozdrobniona
pieczona, podsuszana
tradycyjnie wędzona
Certyfikaty, nagrody, wyróżnienia
Dziedzictwo kulinarne
Zobacz inne wyroby
Kiełbaski podstolickie
Parówki z Podstolic
Pasztetowa wiejska
Kiszka z Podstolic
Polędwica z ognia
Słonina wędzona
Kiełbasa Piaszczańska
Żeberka wędzone
Kiełbasa biała parzona
Kiełbasa wiejska z Podstolic
Baleron gotowany
Szynka Podstolego z nogą
Salceson golonkowy
Boczek gotowany
Kabanos wieprzowy
Kiełbasa jałowocowa
Kiełbasa myśliwska
Kiełbasa zwyczajna
Kiełbasa krakowska podsuszana
Kiełbasa krakowska parzona
Kiełbasa polędwicowa
Bekon tradycyjny
Szynka wiejska gotowana
Szynka Podstolego
Szynka wołowa
Pasztet wieprzowy w foremce
Kiełbasa z fileta z kurczaka
Kiełbasa małopolska
Pasztet drobiowy
Szynka z indyka
Polędwiczka z kurczaka
Parówki drobiowe
Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Rozumiem
czytaj więcej