Nagrody, certyfikaty i wyróżnienia

 
Posiadamy certyfikat

Jakość Tradycja

 

I miejsce w konkursie

Smak XX-lecia

 
Jesteśmy uczestnikami projektu

Made in Małopolska

 

 
Grand Prix w konkursie

Małopolski Smak

 
I miejsce za najlepszy produkt

Europejskich Targów Produktów Regionalnych

 

Produkujemy wędliny z

Certyfikatem Wyrobów Ekologicznych

 
 

Produkt Tradycyjny z Małopolski

Wędliny wpisane na

Listę Produktów Tradycyjnych

Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi

 

 

Produkt Tradycyjny z Małopolski

Certyfikat systemu

Produkt lokalny z Małopolski

www.produktlokalny.pl

 

 
 

Najważniejsze nagrody i wyróżnienia

Nasze produkty zostały wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi:

  • Kiełbasa wiejska
  • Kiszka
  • Boczek gotowany

Za produkt Szynka Podstolego z Nogą otrzymaliśmy Dyplom Ogólnopolskiego Konkursu Promocyjnego AGRO POLSKA.

Nasze wyroby są doceniane w konkursie organizowanym co roku podczas Małopolskiego Festiwalu Smaku:

  • Boczek gotowany
  • Salceson golonkowy Podstolego
  • Szynka Podstolego

Ponadto nasz wyrób Szynka Podstolego otrzymała:

  • Dyplom – Smak XX-lecia podczas Festiwalu Smaku Grupy Trip
  • I miejsce w konkursie za Najlepszy produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych w kategorii – Przetwory z mięsa

Podczas III Europejskich Targów Produktów Regionalnych 2012 w Zakopanem otrzymaliśmy:

  •  Srebrną Rekomendację Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników dla produktu Kabanos wieprzowy
  • II wyróżnienie w konkursie na Najlepszy Produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych dla produktu Kiełbasa wiejska
Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. czytaj więcej